30-03-07

Stage in Parijs

Van zaterdag 31 maart tot en met zondag 8 april verblijft de ploeg in het Sportcentrum CREPS in CHÂTENAY-MALABRY, ten zuiden van Parijs. 
Naast elke dag 2 trainingen, spelen we ook 3 wedstrijden.
Op woensdag 4 april spelen we een “uit”wedstrijd om 20u30 op  Saint Germain HC (klik voor meer info), de ploeg die momenteel bovenaan staat in de Franse damescompetitie (klik voor meer info).
(Nota : de Belgische Marianne Schaefer staat momenteel bovenaan de Franse topschutterslijst!).

 

Op donderdagnamiddag na de ochtendtraining en de lunch,  is er een uitstap naar Parijs voorzien. Dan kunnen de dames aan cultuur doen of gaan shoppen, met een ploegetentje als afsluiter.

 

Op zaterdag 7 én zondag 8 april spelen we “thuis” tegen de Nederlandse Antillen om 11u30, onder leiding van Franse Nationale scheidsrechters.

 

Via de TOPHOCKEY- website zullen we de thuisblijvers op de hoogte houden van het wedervaren van onze dames en begeleiding!

 

Selectie voor de wedstrijd van woensdag: S. Voet, E. Achten, L. Cavenaille, A. Schuermans, C. Guisset, L. Danhaive, V. Herbert, A. Christiaens, V. Van Vyve, J. Scraeyen, G. Valcke, A. Raes, S. Carpentier, A. Vervaet

De speelsters M. Grossen en A-S Van Regemortel en assistent trainer A. Commens blijven tot en met dinsdag. Zij moeten nl. met Antwerp vanaf vrijdag aantreden tijdens de Europacup B voor Bekerwinnaars in Gibraltar!

 

Selectie voor de weekend wedstrijden : S. Voet, E. Achten, L. Cavenaille, A. Schuermans, C. Guisset, L. Danhaive, V. Vermeersch, V. Herbert,  V. Van Vyve, J. Scraeyen, M. Dequinze, G. Valcke, O. Bouche,  A. Raes, S. Carpentier, A. Vervaet

 

Begeleiding : M. Van den Boer, M. Strijbosch, A. Commens,  K. Denijs, L. Mulder .

 

Supporters zijn erg welkom!


Adres CREPS

Routebeschrijving CREPS 

11:55 Gepost door Member of the WBNT in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Test. Blog OK

Gepost door: Linda | 30-03-07

Succes!!! Succes!

Gepost door: carlo | 31-03-07

;;;; Welkom in blogland.....groetjes Marc

Gepost door: Cadillacman | 31-03-07

coucou les filles, quelle chance ils ont enfin changé le terrain du Creps. Bon stage
AnLish

Gepost door: Kamps Anne Laure | 04-04-07

De commentaren zijn gesloten.