02-04-07

Eerste verslag - 02/04/2007

Dames A zijn goed - maar laat -  aangekomen in Parijs.
6 auto's met in totaal 15 speelsters en 5 begeleiders zijn, zaterdag 31/03, vertrokken,direct na de competitiewedstrijden.
Het CREPS, centrum voor topsporters, is sober ingericht: blokken met kamers : 2 personen per kamer en per 2 kamers een douche en een toilet. Het eten 's morgens, vullen we aan met kaas, vlees en yoghurt. Middag eten en avondeten : voldoende variatie en veel salade en fruit.
Het waterveld is mooi (maar iets te elastich). De omgeving is rustig en groen, er is ruimte om te fitnessen. Op zondag is er echter niet veel mogelijkheid tot afspraken maken omdat er bijna niets open is.
Het weer is tot nu toe prachtig. Er moet al zonnecrème aan te pas komen! Hopelijk blijft het zo!

De eerste trainingen zijn goed verlopen o.l.v. Michel, Marja en Adam. Minpuntjes :  een kniewonde voor Margaux Grossen, en een oogontsteking voor An Christiaens. Die beide de komende middagtraining moeten missen.
Valérie Herbert volgt een eigen programma omdat haar voet/enkel nog niet voldoende genezen is om al 100% mee te kunnen trainen. Zij is in goede handen van Kim, onze kiné.

Vanavond komt Amandine Schuermans de groep vervoegen. Morgen vertrekken Margaux Grossen, Ann-Sophie van Regemortel en Adam Commens, vanwege hun Europacup, komend weekend.

Internetacces is hier moeilijk, vandaar dat er nog geen foto's opgestuurd kunnen worden.
We hopen beterschap in de loop van de week. 

Tot zo ver het eerste verslag uit Châtenay-Malabry, ten zuiden van Parijs.

 

Uw reporter ter plaatse,
Linda Mulder

12:34 Gepost door Member of the WBNT in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.