28-08-07

Den Bosch -Dames A : 3-0

Met onderweg de rechtstreekse reportage van de laatste minuten van de "bronzen medaille wedstrijd" van onze Men A ploeg kwamen de dames en supporters in een zeer goede bui aan op Den Bosch. Er werd wat heen en geweer geroepen, "vive la belgique...leve de belgische ploeg die naar de Olympische spelen gaat"!.

Maar dan kwam de briefing, en de match.

De wedstrijd liep niet echt vlot. De dames van den Bosch (waarbij de internationals ontbraken) speelden vanaf de start een hoge pressing. Wij kregen de bal moeilijk weg en konden hem niet lang genoeg bij houden waardoor de meeste minuten van de wedstrijd verliepen op onze helft en vaak in onze 25m.

Het coachteam heeft nog wat zaken kunnen uitproberen en uitleggen, meer valt er over deze wedstrijd niet echt te zeggen...

Na de wedstrijd werden we getracteed op een lekker buffet met brood en salades. We feliciteerden Sophie die de dag zelf haar 21ste verjaardag vierde.

Sophie klein

Deze keer de foto van het "feestvarken" en de supporters die mee gekomen waren naar Den Bosch.

Vanaf donderdag begint het serieuze werk, waar we heel de tijd naar toe geleefd hebben.
Iedereen op scherp en proberen een pracht prestatie neer te leggen!

Wedstrijden komnde  zondag, maandag, woensdag, vrijdag of zaterdag en zondag , we houden U voor zover het mogelijk is, vanuit Litouwen op de hoogte. Verder kunt U altijd alles lezen op de website van het toernooi (zie link in onderstaand artikeltje)  

 supporters 1

supporters 2

supporters 3

00:06 Gepost door Member of the WBNT in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.