17-02-10

Argentina Day 2 - 16/02/10

Ola,

2e dag vandaag, eerste 'normale' stage dag. De aquagym en fitness hebben we gisteren gedaan na aankomst. 

Vanochtend vroeg weer fitness - buikspieroefn en de enkelen die hun sportschoenen hadden zijn gaan lopen. Daarna vooral meetings en kiné tot wanneer 's middags Zoulou samen met al onze hockeyzakken aankwam in het hotel. Fantastisch! Hij heeft ze in Buenos Aires bijna eigenhandig één voor één van de band gehaald om ervoor te zorgen dat ze wel degelijk mee op het vliegtuig naar Cordoba gingen. En daar heeft hij ze met wat hulp dan weer in een auto gestopt om ze veilig en wel in ons hotel te laten aankomen. 

Joepie, nu konden we gaan hockeyen. Nadat de bus op zich heeft laten wachten en 'op z'n Argentijns' bijna een uur te laat was, zijn we meteen op het veld beginnen trainen want veel tijd hadden we niet meer voor de volgende ploegen kwamen. De fysieke training van Luc erna dan maar... Lekker goed afzien in de hitte, het is voor onze lichamen wel even wennen. 

Dan stretching met Severine, ijsbad en douche. Hebben we daar op de club lekker gegeten, een groot - wat zeg ik - enorm stuk vlees voor iedereen. Hoe kan het ook anders, we zijn in Argentinië hé. Allemaal perfect getimed, om net na het eten te kunnen kijken naar een oefenwedstrijd tussen Argentinië en de USA. Oefenwedstrijd ja, maar wel 500-600 man die komt kijken! Indrukwekkend.

Nu zijn we goed op tijd thuis om vroeg te gaan slapen voor weer een goed gevulde trainingsdag morgen. De reis zit nog een beetje in de benen en het warme klimaat mat ons best wat af, de rust zal ons goed doen. 

Tot morgen!

15

 

6

10

03:24 Gepost door Member of the WBNT in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.