21-03-10

SD Day 4 - 1 entraînement - 1 training

Vandaag hebben de dames 1 training. Ze zijn op dit moment in de brandende zon aan een onderling wedstrijdje bezig, met -uiteraard- strakke richtlijnen.
Aujourd'hui, les dames n'ont qu'un seul entraînement. En ce moment elles jouent un petit match - avec des directives - entre elles, dans le soleil qui brûle.
Na de training en het ijsbad, blijven we hier in het Olympisch trainigcentrum picknicken, daarna even langs het hotel om te douchen en dan per auto (van) naar Coronado een schiereiland met mooie stranden en zichten op San Diego. We blijven daar vanavond ook om te eten.
Après l'entraînement el le bain de glace, nous aurons un pick nick ici, dans le centre Olympic, et après un petiti détour par l'hôtel pour une douche, nous irons à Coronado un prèsque île avec des plages et un beau vue sur San Diego. Le soir nous y irons manger aussi.

Le réseau internet sur le site ici 'Goldnet' - (what's in an name) est très fort. Daarom heb ik de foto's van de afgelopen dagen kunnen uploaden in ons photobook (klik hier naast op de button). Het gratis internet van het hotel is juist sterk genoeg om een mailtje te sturen en wat te surfen en te skypen, maar up- en downloaden is daar niet gemakkelijk.
Pour voir les photos des derniers jours : clicquez ci-d'à côté! D'autres suivront dans les jours qui suivent!

20:48 Gepost door Member of the WBNT in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

good luck

Bon matches !

Nicolas

Gepost door: nico | 24-03-10

De commentaren zijn gesloten.