29-01-11

South Africa Tour 2011-01-29 * Azerbijan - Belgium 3-1

Nos dames ont vraiment bien jouées. De belles occasions mais la gardienne adversaire a beaucoup arrêté ( comme ausii a fait notre Elizabeth !).
Prachtig doelpunt van Morgane Vouche, die de deviatie via Hélène Delmée op voorzet van rechts van Anouk Raes, mooi in de netten werkte!

Photos 29-01-2011 : click here

Team :
Elizabeth Achten, Valerie vermeersch, Ann-Sophie van Regemortel, Lola Danhaive, Gaëlle Valcke (c), Iris  Vanhecke, Julie Scrayen, Joy Jouret, Barbara Nelen, Erica Coppey, Hélène Delmée, Louise Cavenaile, Jill Boon, Charlotte De Vos, Anouk Raes, Morgane Vouche (DNP Nadine Khouzam, Olivia Bouche, Emilie Sinia, Stephannie De Groof)

1st helft : BEL begint snel en hoog doch is het AZER die via een botsende hoge bal alleen in de cirkel komt en kan scoren 1-0. Het spel is evenwichtig, de vele supporters genieten ervan. Op een prachtige voorzet vanop rechts door Anouk Raes, kan Hélène Delmée deviëren en Morgane Vouche legt de bal in de netten. 1-1. Zowel Elizabeth Achten als de keepster van AZER dienen regelmatig tussen te komen Mooie schoten van Jill Boon, Charlotte De Vos... pas onderschept in het midden door AZER, harde pas naar voor, naa vrije man op links in de cirkel die keihard shot langs Elizabeth.  2-1. 28" groen voor Lola Danhaive wegens geen 5 meter, zij moet 2 min, van het veld. Aan het einde van de 1ste helft blijft BEL drukken met enkele PC's tot gevolg en nog een prachtig shot van Jill Boon, maar de keeper stopt alles.                                           

2de helft: Match heeft vertraging wegens te veel water op het veld…BEL begint weer furieus aan de match. 2" Back hand shot van Jill Boon. Enkele kansjes na elkaar. Jammer genoeg levert het uitstekende spel niets op… Barbara Nelen speelt opvallend goed in het middenveld en waagt ook af en toe haar geluk in de cirkel! Elizabeth Achten doet stevige interventies. Mooie acties via Erica Copey en goed opkomen langs de flank door Louise Cavenaile. Joy Jouret, Julie Scraeyen, Gaëlle Valcke, Lola Danhaive komen vaak tussen om samen met Anne-Sophie van Regmortel, Iris Vanhecke en Valerie Vermeersch, de aanvallen van AZER af te stoppen en weer de BEL aanval op te bouwen. BEL bouwt mooi op terwijl AZER meer harde shots naar voor doet. 1 harde vrije slag voor AZER in de 52" gaat langs iedereen de cirkel in en wordt met een tip-in het doel in gewerkt. 3-1. het einde van de tweede helft is volledig voor BEL, met mooie 1-tweetjes tussen Erica Coppey en Morgane Vouche en Erica en Charlotte De Vos + nog enkele PC's, allemaal gestopt door de keeper.                                            

                                              
Plus de nouvelles plus tard !
 

17:46 Gepost door Member of the WBNT | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Good luck girls! train ze, word sterker en have fun!!! xx

Gepost door: Astrid | 30-01-11

De commentaren zijn gesloten.