13-06-12

Teambuilding in Cielle (Ardennen)- 10-06-2012 Day 1

Afgelopen zondag en maandag was er het teambuilding weekend in Cielle-Ardennen.

Mentale sessies werden afgewisseld met heel zware fysieke proeven.

's Morgens om 09u was iedereen op het appèl in de voormalige kerk van Marcourt (Rendeux). insights.jpgLà nous avons eu une session de Insights-Benelux, une suite aux sessions de l'année passée sur les caractères (couleurs) de chaque personne.

De dames hebben hiervan veel geleerd over hoe ze teamgenoten beter kunnen benaderen en zo het allerbeste uit de
ander kunnen halen.P6100074.JPG

Après la session du matin nous nous sommes promenés vers un bois près d'une petite rivière ou habittent des castors. Là nous avons mangé notre picnic.

Après, les dames ont fait des épreuves techniques.

 

P6100142.JPG

P6100106.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

In de namiddag was er dan weer een sessie met Insights en dat in het mooie verblijf Porte de Cielle waar we de rest van onze teambuilding-twee-daagse zijn gebleven.
Une exercise en "utilisant" les couleurs/caractères et puis le debriefing de toutes les exercises de la journée.Puis les dames ont préparé (en aidant le traiteur) l'apéritif-jus-de-fruits et le diner

Pour finir la journée il y avait aussi une session "improvisation" annimé par l' expert Bruno.

P6100264.JPG

P6100275.JPG

 

 

Alles werd heel de dag gefilmd door Tijs en Jeroen van "1000 Zonnen " van de VRT waarvan een eerste 'sneak peak" te zien is de week van 25 juni en dan verder tijdens de Olympische Spelen waar ze de ploeg ook heel de tijd zullen volgen. Zie foto's in het fotoboek.

22:15 Gepost door Member of the WBNT | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Een teambuilding in de Ardennen kan niet mislukken. Zeker niet als het vanuit je hobby kan gebeuren. Bovendien staat of valt het doel van je hobby met het succes van het team. Een teambuilding is daar het goede middel voor. Eva Joos.

Gepost door: Eva | Teambuilding | 22-06-12

De commentaren zijn gesloten.