30-09-12

Linda Mulder stopt als manager van de Red Panthers

P8100033.JPG

Na bijna 6 jaar de ploeg gevolgd te hebben, van klein ploegje met weinig ambities, naar een groots team met top prestaties, heb ik besloten om te stoppen als manager van de Red Panthers".
De combinatie met mijn dagelijks werk in de verkoopsadministratie bij de firma ECONOSTO en de vrijwilligers "job" als manager, zijn, gezien de vele toernooien en stages die tegenwoordig afgewerkt moeten worden, niet meer te combineren.

En 2007- 2008,  l' équipe devait jouer un ou parfois 2 tournois par an avec 1 stage en hiver. Maintenant, grâce à leur succès les filles doivent jouer plusieurs grands tournois et sont demandées de venir jouer des matchs d'entraînement partout !

Dit is natuurlijk fantastisch voor het Belgische hockey en ik ben heel fier dat ik dit succes van dichtbij heb kunnen mee beleven! Voor mij is de deelname aan de Olympische Spelen in London een mooie afsluiter voor alle jaren die ik - meestal op de achtergrond - met de ploeg heb gewerkt.

Ook het "onderhoud" van deze blog ga ik niet meer kunnen doen, misschien dat mijn opvolgster deze blog wil verderzetten, het is in ieder geval een mooi archief over de opkomst van de Nationale Damesploeg vanaf 2007 tot nu, evenals de vele foto's in het fotoboek. Ik hoop dat de hockeynews pagina van de federatie deze blog permanent beschikbaar houdt via een link.

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken die me de afgelopen jaren geholpen heeft en me hun appreciatie heeft laten voelen. Vooral de dames zelf en hun ouders, de staffleden, de mensen van de topsportkern, de bestuursleden van de hockeybond, BOIC, de mensen van mijn eigen club Dragons, de vele supporters en zeker niet te vergeten mijn man Rob, die me al die jaren gesteund heeft en mijn collega's die voor me insprongen als ik weer eens niet thuis was...

Nog heel veel succes aan de Red Panthers ... ik blijf jullie vanop afstand volgen!

Veel liefs

Linda

13:43 Gepost door Member of the WBNT | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Linda,
Ik spreek al van een paar jaar geleden, maar vond jou een erg leuke manager. Ik hoop dat jouw opvolger de job met evenveel toewijding doet.
Val

Gepost door: Val Herbert | 30-09-12

Linda, heel erg bedankt voor jouw engagement en inspanningen al die jaren. Sinds de opkomst van de dames ben jij een van de constanten achter de schermen geweest. Niet altijd even dankbaar werk maar heel erg belangrijk voor de ploeg... Geniet van de rustigere tijden nu...
Astrid

Gepost door: Astrid | 30-09-12

Bravo Linda, Ik kan me best voorstellen wat jou inzet geweest is voor de damesploeg, ze zullen u vast en zeker missen.
Het is idd het ideale moment om er een punt achter te zetten, want er staan je vast en zeker andere mooie momenten om de hoek te wachten. Laat ons al binnen een paar dagen beginnen met het huwelijk van Steven en Annelies :-)
Grtjs en tot dan, Françoise

Gepost door: Françoise Laroye | 02-10-12

Linda,

Veel bloed, zweet en tranen maar ook vele ongeloofelijk mooie herinneringen!
Dikke merci en geniet nu ook van het rustigere leven ;)

Ruth

Gepost door: Ruth | 02-10-12

De commentaren zijn gesloten.